FROM CUTTINGS...

...TO PRUNING

AND FROM POTTING...

...TO CONTINUE TO GROW

AND FINALLY DELIVER

Bedrijf

Innovatief
Hebe Center Holland heeft als doel de beste en mooiste Hebe’s te produceren. Een vers product van hoogwaardige en constante kwaliteit, wat wordt bereikt door het werken met de nieuwste technologie. Een moderne kas met geautomatiseerde logistiek in het afleverproces. De kracht van Hebe Center Holland zit in het succesvol introduceren van nieuwe rassen. Exclusieve noviteiten die zich onderscheiden. Hebe Center Holland is een bedrijf wat constant in beweging is en zich blijft innoveren.

Specialistisch
Naast technologische innovatie blijft Hebe Center Holland een specialistisch bedrijf wat zich blijft focussen op oog voor detail. Jarenlange ervaring in het kweken van Hebe heeft gezorgd voor een immense database aan kennis. Hebe Center Holland is altijd actief en met aandacht op zoek naar betere en nieuwe Hebe rassen. Door veredeling ontstaan verrassende producten met bijzondere eigenschappen die iets nieuws bieden op de Hebe-markt. Deze specialistische achtergrond vormt de basis van het bedrijf.

Flexibel
Naast innovatie en specialisatie is flexibiliteit ontzettend belangrijk binnen Hebe Center Holland. De focus ligt altijd op de wens van de klant. Flexibiliteit wat betreft verpakking, etikettering en transport is leidend. Er wordt niet gedacht in grenzen maar in mogelijkheden.

Buiten het succesvol introduceren van eigen rassen is Hebe Center Holland ook het uitgesproken bedrijf voor andere veredelaars om succesvol productinnovaties te introduceren. Met een rijke kennis, flexibele instelling en het doel hoogwaardige en constante kwaliteit af te leveren is Hebe Center Holland uitermate geschikt gebleken voor het kweken van andere rassen.